Έκανε πάρτυ γενεθλίων που κόστισε 6 εκατομμύρια δολάρια και είναι μόλις 15! [photos]

Αναμφίβολα δεν ήταν ένα συνηθισμένο πάρτι 15χρονης. Η Τεξανή έφηβη Maya Henry γιόρτασε...
τα 15α γενέθλιά της με τρόπο πολύ πιο φαντασμαγορικό από σχεδόν κάθε άλλη συνομήλική της. Το πάρτι έγινε σε χώρο 5.000 τετραγωνικών μέτρων στο Σαν Αντόνιο.

Η διακόσμηση περιλάμβανε ανθισμένες κερασιές, τοίχους στολισμένους με τριαντάφυλλα, σιντριβάνια, κήπο και αίθουσα χορού όπου από το ταβάνι απελευθερώνονταν πεταλούδες.

Η εορτάζουσα φορούσε φόρεμα Rolando Santana ενώ το μακιγιάζ της είχε επιμεληθεί ο make-up artist Patrick Ta, που είχε επίσης εργαστεί με τις Καρντάσιαν. Το πάρτι φωτογράφισε η Donna Newman, φωτογράφος που έχει επίσης εργαστεί με τον Matt Damon και την Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα.

Ο πατέρας της Maya, ο δικηγόρος Thomas J Henry και η μητέρα της Azteca ανέθεσαν στον Νεοϋορκέζο event planner David Monn και ομάδα 150 συνεργατών του τη διοργάνωση του πάρτι.

Οι καλεσμένοι έφταναν τους 600 και όλα κύλησαν ομαλά με την 15χρονη να είναι πανευτυχής και ευγνώμων για όσα έκαναν οι γονείς της για εκείνη.

«Ήταν μια καταπληκτική νύχτα που θα μου μείνει αξέχαστη. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλους όσοι ήρθαν και ευχαριστώ και τους γονείς μου που έκαναν τα όνειρά μου πραγματικότητα», δήλωσε σύμφωνα με τη Daily Mail.

Την ψυχαγωγία των καλεσμένων ανέλαβαν μεταξύ άλλων οι διάσημοι Pitbull και Nick Jonas.

Για πολλούς μπορεί το υπερ- πάρτι της 15χρονης να ήταν έκπληξη, αλλά η νεαρή είναι γνωστή για τις σχέσεις της με celebrities και συχνά ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες της με σταρ όπως τους One Direction, τον Justin Timberlake, Justin Bieber ακόμα και τη Hillary Clinton – την οποία υποστηρίζει- αλλά και την Katy Perry.

Ο λογαριασμός της αντανακλά επίσης τη χλιδή στην οποία ζει, τις διακοπές της, ταξίδια με ιδιωτικά τζετ και δείπνα στην επιβλητική έπαυλη της οικογένειας.

Το πάρτι κόστισε 6 εκατομμύρια δολάρια.
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget