5 beauty συνήθειες που δεν πρέπει να αμελούμε τους καλοκαιρινούς μήνες


Το καλοκαίρι η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη κι εμείς καλούμαστε καθημερινά να προστατεύσουμε τον οργανισμό μας και να φροντίσουμε την εμφάνισή μας με τον καλύτερο...
δυνατό τρόπο προσαρμόζοντας τις καθημερινές μας συνήθειες ομορφιάς, στις ανάγκες του καιρού.

Ας δούμε ποιες είναι οι beauty συνήθειες που δεν πρέπει να αμελούμε τώρα το καλοκαίρι!

1. Καθαρισμός – Αντηλιακό – Make up

Δεν ξεχνάμε ποτέ να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας με το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού. Πριν την εφαρμογή του make up, πρέπει να εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας αντηλιακό καθώς ο δείκτης προστασίας του make up δεν είναι αρκετός.

Tip: Δώστε χρόνο στην επιδερμίδα να το απορροφήσει πριν την εφαρμογή του make up.

2. Προστατεύστε τα χείλη σας

Όση φροντίδα χρειάζονται τους μήνες του χειμώνα άλλη τόση χρειάζονται το καλοκαίρι. Τα χείλη μας περιέχουν ελάχιστη μελανίνη, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η άμυνά τους στην ηλιακή ακτινοβολία είναι περιορισμένη. Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφοδιαζόμαστε με τα κατάλληλα προϊόντα και εξασφαλίζουμε την ενυδάτωσή τους ενώ, παράλληλα, προλαμβάνουμε την ξηρότητα.

3. Γυαλιά ηλίου

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο, όμως, προστατεύει τα μάτια μας από την ακτινοβολία του ήλιου. Τα γυαλιά μας πρέπει να έχουν καλούς φακούς με φίλτρα UV και αν αυτό κοστίζει κάτι παραπάνω, μην σας εμποδίσει από το να αποκτήσετε τα κατάλληλα. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για τα μάτια σας. Κι ίσως το παρακάτω hint σας πείσει: Σας αποτρέπουν από το να μισοκλείνετε τα μάτια σας, μία κίνηση που επιταχύνει και βοηθά την εμφάνιση των ρυτίδων.

4. Αγαπήστε τα καπέλα

Οι στιλάτες, πολύχρωμες μπαντάνες και τα καπέλα –είτε είναι jockey, είτε Panama, είτε ψάθινα, είτε καουμπόικα- προστατεύουν τόσο τα μαλλιά μας όσο και το πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού. Πρόκειται για μία συνήθεια που αν την εντάξετε στην καθημερινότητά σας, θα σας χαρίσει πέρα από προστασία και απαράμιλλο στιλ.

5. Αποσμητικό

Το Α και το Ω να πω; Ναι, θα το πω. Γιατί το αποσμητικό μας είναι σημαντικό τόσο το χειμώνα αλλά ακόμη περισσότερο το καλοκαίρι!

Last but not least: Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας! Εντάξτε τα παραπάνω tips στην καθημερινότητά σας και θα νιώθετε κάθε μέρα φρέσκια και νέα, χωρίς κόπο!

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget