7 λάθη που πιθανόν κάνεις όταν αγοράζεις σουτιέν


Αγοράζεις σουτιέν από τότε που ήσουν 12. Γιατί δεν μπορείς να κάνεις το σύρμα του σουτιέν να...
μην τρυπάει τα πλευρά σου; Η lingerie stylist, Jennifer O' Connell, λύνει το μυστήριο της αγοράς σουτιέν. Αυτοί είναι 7 λόγοι που δεν καταφέρνεις να έχεις σωστό fit.

1. Υποτιμάς το cup size σου
Το λίγο μπούστο είναι ωραίο, αλλά όταν ένα σουτιέν έχει καλό fit, δεν θα έπρεπε να εξέχει το στήθος από τα πλάγια των cups. Βάλε ένα σουτιέν και τσέκαρε τα πλαϊνά του στήθους σου, δίπλα στις μασχάλες -δεν θα πρέπει να εξέχει τίποτα και υπάρχει ολοκληρωμένη υποστήριξη.

2. Υπερεκτιμάς το μέγεθος του λάστιχου
Όταν το cup είναι πολύ μικρό, αυτό πιθανότατα σημαίνει πως το μέγεθος του λάστιχου είναι πολύ μεγάλο. Αν μπορείς να χωρέσεις πάνω από 2 δάχτυλα μεταξύ του λάστιχου και της σπονδυλικής σου στήλης, τότε πρέπει να δοκιμάσεις ένα νούμερο που είναι 5 εκατοστά μικρότερο και να προσαρμόσεις τα cups ανάλογα. Το λάστιχο προσφέρει την περισσότερη υποστήριξη του σουτιέν, οπότε το άνετο fit είναι σημαντικό.

3. Υποθέτεις πως φοράς το ίδιο νούμερο που φορούσες πριν 10 χρόνια
Μπορεί στα φοιτητικά σου χρόνια να φορούσες 34C, αλλά το στήθος σου έχει περάσει πολλά από τότε. Δώσε προσοχή στο fit κάθε φορά που αγοράζεις σουτιέν. Δεν είναι απίθανο να αλλάζεις νούμερο κάθε χρόνο.

4. Παίρνεις one-size αθλητικό σουτιέν
Αν έχεις μεγάλο θώρακα, το να διαλέγεις ένα αθλητικό σουτιέν που σου δίνει ενιαίο στήθος μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Αντιθέτως, διάλεξε ένα fitted αθλητικό σουτιέν με έξτρα στήριξη και σύρμα από κάτω.

5. Τσιγκουνεύεσαι την ποιότητα
Αυτά τα σουτιέν των 13 ευρώ μπορεί να μοιάζουν όμορφα, αλλά σε βάθος χρόνου θα είσαι καλύτερα με ένα σουτιέν καλής ποιότητας που θα αντέξει για τα αρκετό καιρό. Τα σουτιέν έχουν διάρκεια ζωής ένα χρόνο, οπότε διάλεξε ένα που θα κρατήσει και τόσο.

6. Υποθέτεις πως φοράς το ίδιο νούμερο σε κάθε brand
Σε ένα μαγαζί είσαι medium και σε ένα άλλο είσαι large, παρ' όλα αυτά οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν το ίδιο νούμερο σε όλα τα μαγαζιά εσωρούχων. Όπως και τα ρούχα, τα σουτιέν ποικίλλουν αναλόγως με τον κατασκευαστή, οπότε πρέπει να δοκιμάσεις διάφορα σουτιέν μέχρι να βρεις το σωστό fit.

7. Διαλέγεις μόνη σου
Αν ακόμα δεν έχεις καταφέρει να βρεις στο σωστό fit, βρες κάποιον επαγγελματία να το κάνει για εσένα. Όταν δοκιμάσεις ένα σουτιέν με το κατάλληλο fit για 'σένα, δεν θα ξεχάσεις ποτέ την αίσθηση.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget