Οι κακές συνήθειες των συνοδηγών που εξοργίζουν τους οδηγούς!

Η συνεχής προσαρμογή της έντασης του ραδιοφώνου και οι αλλεπάλληλες νουθεσίες για τον τρόπο οδήγησης...


είναι δύο από τους ευκολότερους τρόπους για να εξαγριώσει ο επιβάτης ενός οχήματος τον οδηγό του, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.

Το 39% των 2.000 οδηγών που συμμετείχαν δήλωσαν ότι τρελαίνονται όταν ο συνοδηγός αλλάζει διαρκώς τον ήχο στο ραδιόφωνο ή στο player του αυτοκινήτου τους, ενώ το 38% ότι ένας επιβάτης που μονίμως τους λέει «πρόσεχε» μπορεί να τους βγάλει από τα ρούχα τους. Τρίτη πιο ενοχλητική συνήθεια είναι τα νευρικά «ξεφυσήματα» των επιβατών όταν νομίζουν ότι το αυτοκίνητο κινείται πολύ γρήγορα.

Η δημοσκόπηση έδειξε ακόμα ότι για το 25% των οδηγών πολύ εκνευριστικό είναι να «πατάει φρένο» ο συνοδηγός πιέζοντας με δύναμη το πόδι του στο πάτωμα μπροστά του.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι ένας στους 20 οδηγούς παραδέχονται ότι σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου και έβγαλαν τον συνεπιβάτη τους έξω πριν φτάσουν στον προορισμό τους.

Όσον αφορά το ποιοι είναι οι χειρότεροι συνοδηγοί, τα σκήπτρα κρατούν οι σύζυγοι το 30% εκ των οποίων παραδέχτηκαν ότι έχουν άποψη (και την εκφράζουν) για την οδήγηση του/της συντρόφου τους κάθε φορά που μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία παροχής ασφαλειών αυτοκινήτων 1st Central.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget