Ανανεωμένο μουσείο Lamborghini!


Ο επικεφαλής της Lamborghini, Stefano Domenicali, εγκαινίασε το ανανεωμένο μουσείο της εταιρείας, στην έδρα της, στην Sant’Agata Bolognese...

Το μουσείο της Lamborghini που άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του στο 2001, ανακαινίσθηκε εκ βάθρων και εμπλουτίστηκε με περισσότερα εκθέματα. Η εταιρεία λέει ότι θα μπορεί να δώσει πλέον στους επισκέπτες μια νέα εμπειρία, καθώς αυτοί θα μπορούν να συμμετέχουν σε νέες δραστηριότητες και να κάνουν χρήση προηγμένων συστημάτων multimedia.

Με την είσοδό του στο μουσείο, τον επισκέπτη υποδέχεται μια 350GT του 1963, το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της εταιρείας, πριν  βρεθεί πρόσωπο μα πρόσωπο με μια εμβληματική Miura, το μοναδικό πρωτότυπο της ρόουντστερ Miura που κατασκεύασε ο «Ταύρος». Επίσης, μπορεί να δει μια ποικιλία από μοντέλα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τις Asterion, Diablo και Sesto Elemento.

Τα εγκαίνια του μουσείου προγραμματίστηκαν να συμπέσουν με το πρώτο στάδιο του «Miura Tour». Ενός tour που επί τη ευκαιρία των 50χρονων του πιο εμβληματικού μοντέλου της εταιρείας και προπάτορα όλων των σούπερκαρ, o επισκέπτης θα δει 20 ιδιοκτήτες να κάνουν με τα αυτοκίνητά τους ένα ταξίδι 500 km μέσα από τις περιοχές της Emilia Romagna, της Liguria και της Toscana.

Σε ένα τέτοιο εορτασμός δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει η ιταλική πολιτεία, οπότε τέσσερα πολεμικά αεροσκάφη Eurofighters από το 36ο Stormo Caccia (πολεμική μοίρα) της αεροπορικής βάσης Gioia del Colle πέταξαν πάνω από μουσείο.

Σε ανακοίνωσή του, ο Domenicali ανέφερε: «Η νέα διάταξη επιτρέπει πλέον μια πιο πλούσια εμπειρία στον κόσμο της Lamborghini, όπου η ιστορία μας, οι κινητήρες, το ντιζάιν και η τεχνολογία συνδυάζονται σε ένα ταξίδι από το παρελθόν της φίρμας προς το μέλλον της».

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget