Έτσι θα λύσεις τα προβλήματα λιπαρότητας στο δέρμα του προσώπου σου


Και εκεί που νόμιζες ότι όλα βαίνουν καλώς με το λιπαρό -κατά τ' άλλα- πρόσωπό σου και ότι...
πλέον το έχεις επαναφέρει σε κανονικά επίπεδα, συμβαίνει το μοιραίο. Παρατηρείς κοιλίδες λιπαρότητας στο μέτωπό σου.

Αντί να σε πιάσει πανικός και να βάλεις απευθείας περισσότερα προϊόντα πάνω σου, ώστε να προλάβεις τις περαιτέρω κακοτοπιές, δες αυτή την καινούρια μέθοδο που μπορείς να εφαρμόσεις.

Λέγεται "δέρμα στα γρήγορα" και έχεις ως εξής.

Τι κάνεις;

Σταμάτα να χρησιμοποιείς όλα τα προϊόντα ομορφιάς -ναι, ναι- όπως ορούς, ενυδατικές, ακόμη και το foundation σου (όσο ελαφρύ και αν είναι) για μία εβδομάδα. Σου ακούγεται τρελό αλλά περίμενε λίγο ακόμα.

Πώς πλένεις το πρόσωπό σου;

Καθάρισε το πρόσωπό σου με έξτρα παρθένο λάδι καρύδας δύο φορές την ημέρα και στη συνέχεια ενυδάτωσέ το όπως πρέπει, δηλαδή με ακόμα περισσότερο (ναι) λάδι καρύδας.

Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις;

Προσπάθησε να πίνεις ένα γαλόνι νερού κάθε μέρα και να τρως υγιεινά.

Πώς δουλεύει η μέθοδος;

Όπως οι δίαιτες αποτοξίνωσης δίνουν την ευκαιρία στον οργανισμό να αναδείξει τα "προβληματικά" τρόφιμα για τον εαυτό σου, έτσι και η μέθοδος αυτή κάνει το ίδιο για τα αλλεργιογόνα προϊόντα προσώπου. Μπορεί να έχεις ήπια ξεσπάσματα στις αρχές της εβδομάδας αλλά, μόλις το δέρμα σου αρχίζει να προσαρμόζεται, θα επανέλθει στη φυσική του κατάσταση αρκετά σύντομα.

Στη συνέχεια, μπορείς σταδιακά να ξαναρχίσεις τη χρήση των προϊόντων ομορφιάς ώστε να δεις ποιο απ' όλα ευθύνεται για τα μπαλώματα στο μάγουλο και τα σπυράκια στο πηγούνι.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget