Αθηνά Ωνάση: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος; Τα τρυφερά τετ- α – τετ μπροστά σε όλους! [photos]


Ποιος είναι ο μυστηριώδης συνοδός στο πλευρό του οποίου χαλαρώνει η χρυσή κληρονόμος;
Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως έχει γυρίσει η Αθηνά Ωνάση. Η χρυσή κληρονόμος εμφανίστηκε συνοδευόμενη από έναν ιδιαίτερα γοητευτικό άνδρα στους αγώνες “Athina Onassis Horse Show”, που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο Saint Tropez. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Secret των Παραπολιτικών, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως χαλάρωσε στο πλευρό του μυστηριώδους συνοδού της και τις τρεις μέρες που διήρκεσαν οι αγώνες.

Οι δυο τους έδειχναν να χαλαρώνουν πίνοντας τη σαμπάνια τους, ενώ συζητούσαν και με τους προσκεκλημένους. Πολλές φορές φλέρταραν και με τα μάτια, ενώ η χρυσή κληρονόμος δεν έδειχνε να ανησυχεί για το αν θα την έβλεπε ο Αλβάρο, ο οποίος, τελικά, δεν εμφανίστηκε στο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το νέο πρόσωπο
Παρά το γεγονός ότι όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θέλουν την Αθηνά να είναι θλιμμένη, η ίδια φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη. Δίπλα της στο τραπέζι καθόταν ο γοητευτικός συνοδός, με τον οποίο δεν σταμάτησε να μιλάει και να αστειεύεται, ενώ από το πόσο κοντά στεκόταν δίπλα του φαινόταν ότι του έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, δεδομένου ότι η ίδια δεν είναι άνθρωπος που ανοίγεται εύκολα.

Από το γραφείο Τύπου της διοργάνωσης δεν δόθηκαν στοιχεία για την ταυτότητά του, αφού προφανώς δεν είναι αθλητής ούτε κάποιος από τους χορηγούς της εκδήλωσης. Η παρέα μαζί του συνεχίστηκε και το βράδυ.









Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget