Το νέο βήμα του Θεοφάνους, η επιστροφή της Μανωλίδου και το «όχι» της Παπαρίζου


Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει πάρει πολύ ζεστά το νέο μουσικό talent show για παιδιά ηλικίας 8-14 ετών που ετοιμάζει στον Σκάι, τα γυρίσματα του...
οποίου θα ξεκινήσουν Ιούλιο και θα διαρκέσουν έως τον Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία.

Ο γνωστός συνθέτης θέλει το καλύτερο προκειμένου με τον τρόπο αυτό να προωθήσει την μουσική παιδεία στο τηλεοπτικό κοινό και ο Σκάι με τη σειρά του, που απολαμβάνει τα υπερνούμερα  του  X-Factor, βλέπει ένα νέο πεδίο δόξης λαμπρόν  γι αυτό και κάνει ότι μπορεί προκειμένου να εξασφαλίσει το ενδιαφέρον του κοινού για το Junior Music Star.

Έτσι φαίνεται πως στη θέση του κριτή  θα δούμε την Ευγενία Μανωλίδου η οποία το έλεγε εδώ και καιρό στις συνεντεύξεις της αλλά οι κακοί άνθρωποι εμείς δεν την πιστεύαμε. « Αν επιστρέψω τηλεοπτικά θα είναι σε κάτι που έχει να κάνει με τη μουσική και μόνο» έλεγε η Ευγενία και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα κάνει.

Ποια όμως δέχτηκε πρόταση και είπε «όχι» ; Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία παρά την άκρως δελεαστική – και οικονομικά- πρόταση που της έγινε, αρνήθηκε για λόγους που η ίδια γνωρίζει. Πάντως  το σίγουρο είναι ότι από τις 30 Σεπτέμβρη, η Έλενα θα βρίσκεται  στο «My Way», το σόου της σουηδικής τηλεόρασης, με τους  Claes Malmberg και Jan Malmsjö.

Για το Junior Music Star συζητούν και οι Ησαίας Ματιάμπα και Μύρωνας Στρατής και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν!

Σε ό,τι αφορά τώρα στον Γιώργο Θεοφάνους αποδεικνύεται πολυτάλαντος καθώς πέρα από ωραία τραγούδια, φαίνεται πως γράφει και πολύ ωραία. Για τον λόγο αυτό έχει κάνει συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο «Μαίνανδρος»  για επτά παιδικά βιβλία με γενικό τίτλο « Παραμυθολογία»! Το κάθε βιβλίο θα έχει  διαφορετική θεματολογία και παραπομπές στη μυθολογία. Όσοι διάβασαν το πρώτο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό μιλούν για έναν εξαιρετικό συγγραφέα  και μια μοναδική εικονογράφηση από την εικονογράφο Πέγκυ Φούρκα!

Με την υπογραφή της Κλεοπάτρας Πατλάκη

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget