Δείτε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ - ΑΥΤΟ είναι το εσωτερικό του σπιτιού της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου στα Άχλα - ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ... [photos]


Είναι ο επίγειος παράδεισός της...


 Από την πρώτη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη πάτησε το πόδι της στα Άχλα της Άνδρου ήξερε ότι αυτό το μέρος θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή. Είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι, όπως πολλές φορές σας έχει ενημερώσει το Youweekly.gr, δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στο κτήμα της εκεί ή στο ησυχαστήριο της όπως το αποκαλεί και μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της να έρθει σε επαφή με τη φύση που τόσο λατρεύει.

Το Youweekly.gr, μπήκε στον παράδεισο της Μενεγάκη στα Άχλα της Άνδρου και σας παρουσιάζει εικόνες από το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του που κόβουν την ανάσα. Μπαίνοντας μέσα στο κτήμα αντιλαμβάνεται κανείς από το πρώτο λεπτό πως μοιάζει με… δάσος, αφού βασικό μέλημα του Μάκη Παντζόπουλου ήταν να επέμβει όσο το δυνατόν λιγότερο στο φυσικό τοπίο και να δημιουργήσει έναν φιλόξενο οικισμό που δένει αρμονικά με το περιβάλλον. Το Onar βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση 350μ από τη βοτσαλωτή παραλία Άχλα και είναι ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες ομάδες, χτισμένες με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Προσφέρει ένα εστιατόριο με όμορφη πλακόστρωτη αυλή κάτω από τη σκιά των πλατανιών. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, οι κατοικίες είναι φτιαγμένες αποκλειστικά με φυσικά υλικά του τόπου, ενώ ο Μάκης έχει φτιάξει ένα αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας, έχοντας αναπτύξει εναλλακτικές μορφές ενέργειας και  οικολογικές δραστηριότητες.

Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και πεζοπορία, ενώ επίσης μπορούν να κανονιστούν συνεδρίες γιόγκα κατόπιν αιτήματος. Το λιμάνι του Γαυρίου απέχει 35χλμ. και η Χώρα της Άνδρου βρίσκεται 25χλμ. μακριά.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Youweekly.gr, οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες έχουν ως βάση το ξύλο και την τοπική πέτρα ενώ διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Μάλιστα η Ελένη έχει βάλει τη δική της πινελιά στη διακόσμηση των χώρων αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως διαθέτει εξαιρετικό γούστο. Κάθε μόνα περιλαμβάνει  κουζίνα , καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.

Το Onar Restaurant σερβίρει παραδοσιακές συνταγές από την Άνδρο πάντα με εποχικά βιολογικά προϊόντα, ενώ το φρέσκο ψάρι και τα τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντα, αποτελούν από τους πιο αγαπημένους γευστικούς συνδυασμούς.

Η Ελένη δεν χάνει ευκαιρία να φορέσει τις γαλότσες της και να ασχοληθεί η ίδια με το κτήμα. Φύτεμα λουλουδιών αλλά και το τάισμα των ζώων του αγροκτήματος αποτελούν τις αγαπημένες της συνήθειες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media έχει δημοσιεύσει μερικές από τις δραστηριότητές της εκεί.

















Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget