Συγκλονιστκό: Η "Κατάρα" των οδηγών της F1: Γιατί όλοι τους έχουν άδοξο τέλος; [photos]


Υπάρχει άραγε κάποια "κατάρα" που συνοδεύει τους κορυφαίους οδηγούς της F1 ή απλά επειδή είναι επικίνδυνο σπορ τυχαίνουν όλα αυτά που τους τυχαίνουν;
Υπάρχουν πολλοί θάνατοι αλλά και τραυματισμοί στην άσφαλτο αλλά μερικά γεγονότα πραγματικά συγκλόνισαν τον πλανήτη αφού τα έπαθαν οι κορυφαίοι στο είδος τους.

Niki Lauda: Και ποιος δεν θυμάται εκείνο το ατύχημα όπου έπιασε φωτιά το αμάξι και ο Niki ναι μεν, σώθηκε αλλά είχε φρικτά καψίματα σε όλο το πρόσωπο αλλά και το σώμα. Ευτυχώς δεν ήταν μοιραίο.

Ayrton Senna: Ο κορυφαίος οδηγός της F1 όλων των εποχών όπως τον έχουν ονομάσει που άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο σε πίστα στο Μονακό το 1994. Ήταν ο καλύτερος οδηγός και οι θαυμαστές τους σοκαρίστηκαν με το μοιραίο αυτό δυστύχημα.

Michael Schumacher: Μπορεί να μην έπαθε ατύχημα εν ώρα οδήγησης, αλλά συνέβη κάτι και σε αυτόν τον κορυφαίο οδηγό της F1. Ενώ ήταν στα πάνω του, έπαθε ένα ατύχημα σε διακοπές στις Άλπεις που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή για πάντα και όλοι οι θαυμαστές του ελπίζουν σε ένα θαύμα - όχι για να τον ξαναδούν στο αυτοκίνητο, αλλά για να μπορέσει να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος ξανά!

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget