Ξόδεψαν 1,5 εκ. ευρώ για 300 ξαπλώστρες στη Μύκονο!


Πόσο θα κοστίζουν στον πελάτη οι συγκεκριμένες ξαπλώστρες...
Τι κι αν η Ελλάδα βυθίζεται στην κρίση; Το πιο γνωστό beach bar της Μυκόνου στην Ψαρού έκανε επένδυση 1,5 εκ. ευρώ προκειμένου να εξοπλιστεί με 300 νέες υπερπολυτελείς ξαπλώστρες!

Οι μεγιστάνες, οι αστέρες του Χόλιγουντ και όλο το διεθνές jet set επισκέπτεται τα καλοκαίρια την Ψαρού και το γνωστό «Νammos», το οποίο όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έκανε μία εντυπωσιακή επένδυση.

Προκειμένου να απογειώσει την πολυτέλεια, το beach bar ξόδεψε το ποσό του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να πάρει 300 νέες πολυτελέστατες ξαπλώστρες για τους απαιτητικούς του πελάτες. Συγκεκριμένα η κάθε ξαπλώστρα κόστισε 2.800 ευρώ συν 1.000 ευρώ το ιταλικό στρώμα, ενώ τοποθετήθηκαν και νέες ομπρέλες από το Μαϊάμι με κόστος 1.200 ευρώ η κάθε μία!

Πόσο κοστίζει για τους πελάτες το σετ από δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα; 60ευρώ και οι ιδιοκτήτες είναι βέβαιοι πως θα κάνουν άμεσα απόσβεση της επένδυσής τους.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο μαγαζί την περσινή σεζόν, από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο, ανοίχτηκαν 36.000 φιάλες εκλεκτής γαλλικής σαμπάνιας, δηλαδή 300 μπουκάλια μέσο όρο την ημέρα!

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget