25χρονος εκατομμυριούχος πούλησε την περιουσία του και γυρνάει τον κόσμο! [photos]


Ο 25χρονος εκατομμυριούχος Garrett Gee και η 29χρονη σύζυγός του Jessica έχουν αφήσει μαζί με τα δύο παιδιά τους τη μόνιμη κατοικία τους και ταξιδεύουν τους τελευταίους εννιά μήνες σε όλο τον κόσμο...


Η οικογένεια από τη Γιούτα τα άφησε όλα πίσω της για ένα ταξίδι το οποίο όπως φαίνεται θα κρατήσει για πολύ και ζουν μέσα στην περιπέτεια σε διάφορα μέρη του κόσμου κάνοντας από κολύμπι σε τροπικά νησιά μέχρι διάφορα θαλάσσια σπορ. Πρόκειται για την «The Bucket List Family» όπως είναι γνωστοί στο Instagram έχοντας 93.000 ακόλουθους και μερικοί από τους προορισμούς τους είναι η Τόνγκα, τα Φίτζι, η Χαβάη, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ταϊλάνδη και πολλοί άλλοι.

Όταν ο Garrett πούλησε την εφαρμογή σάρωσης QR στο Snapchat τον περασμένο χρόνο έναντι 54 εκατομμυρίων δολαρίων, η οικογένεια πούλησε τα υπάρχοντά της, κινητά και ακίνητα και έβαλε τα ο,τι είχε μείνει σε βαλίτσες για το γύρο του κόσμου.


Το ζευγάρι από τη Γιούτα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail έχει βάλει στην τράπεζα τα εκατομμύρια και κάνει τα ταξίδια από τα χρήματα που προήλθαν από την πώληση της περιουσίας τους. Αρχικά είχαν προγραμματίσει να κάνουν ένα ταξίδι πέντε μηνών αλλά 9 μήνες αργότερα δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν σύντομα. «Πάντα μας άρεσε να ταξιδεύουμε, αλλά πριν από αυτό, το μακρύτερο ταξίδι μας με τα παιδιά ήταν μία εβδομάδα.

Όταν ο σύζυγός μου και εγώ ταξιδεύαμε πριν κάνουμε παιδιά θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι τολμηρό ή επικίνδυνο και λιτό όπως το θέλαμε» λέει η 29χρονη και προσθέτει ότι το ταξίδι με τα παιδιά είναι εντελώς διαφορετικό, χρειάζονται περισσότερες ανέσεις αλλά δεν κάνουν υπερβολές με τα χρήματα. Το πιο δύσκολο στα ταξίδια που κάνουν είναι όταν αρρωσταίνουν τα παιδιά αλλά το απολαμβάνουν τόσο όλοι που δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν στη βάση τους σύντομα.

Το ζευγάρι έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε φίλους και συγγενείς να τους ακολουθήσουν στο ταξίδι τους στα διάφορα μέρη του κόσμου, δηλώνουν ότι νιώθουν πιο ελεύθεροι από ποτέ και ευτυχισμένοι που γνωρίζουν τόσα νέα μέρη και πολιτισμούς.
















Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget