Ντύσου σε 5 λεπτά ακριβώς!


Χρειάζεσαι να κοιμάσαι περισσότερο; Θέλεις να κάνεις λίγη γυμναστική; Ή απλά θέλεις να τρως το πρωινό σου για πάνω από 10 λεπτά; Ο,τι κι αν είναι, εμείς καταλαβαίνουμε...
 

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που αφιερώνεις ελάχιστο χρόνο στο να συνδυάσεις τα ρούχα σου το πρωί, έχουμε μια σίγουρη μέθοδο που θα σε κάνει να κερδίσεις χρόνο και θα ντύνεσαι πολύ γρήγορα το πρωί.

Επίσης, ακολουθώντας αυτά τα απλά, στιλιστικά βήματα θα είσαι σίγουρη πως κάθε φορά που βγαίνεις από την πόρτα του σπιτιού σου θα είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα σου, με τον πιο στιλάτο τρόπο.

1. Οργάνωσε τη ντουλάπα σου

Βάλε τα ρούχα σου σε κατηγορίες: casual, γραφείου, εξόδου, κλπ. Αλλιώς μπορείς να τα κατατάξεις ανά χρώμα ή ανά είδος, αναλόγως τι σε βολεύει.

2. Δες το δελτίο καιρού της επόμενης μέρας

Ωραία να έχεις ένα σύνολο έτοιμο για την επόμενη μέρα, αλλά τι γίνεται όταν ξυπνάς το πρωί και συνειδητοποιείς πως το λευκό σου πουκάμισο να γίνει μούσκεμα απ' τη καταρρακτώδη βροχή; Δες ή διάβασε το δελτίο καιρού της επόμενης μέρας για να είσαι πανέτοιμη (στιλιστικά).

3. Τσέκαρε τι περιστάσεις περιλαμβάνει η επόμενη μέρα

Άνοιξε την ατζέντα σου και αναλογίσου τι μέρα έχεις μπροστά σου. Meetings και μετά έξοδο με τις φίλες σου; Φόρα κάτι που θα μπορείς να κάνεις την αλλαγή από γραφείο σε μπαρ -όπως ένα φόρεμα σε συνδυασμό με σακάκι το οποίο μπορείς να βγάλεις αργότερα.

4. Προετοίμασε το outfit από το προηγούμενο βράδυ

Αφού ξέρεις τι καιρό θα κάνει και σε τι περιστάσεις θα βρεθείς μέσα στη μέρα, είναι ώρα να προετοιμάσεις το look σου. Εσώρουχα, μπλούζα, παντελόνι, παπούτσια -όλα. Αν δεν είσαι σίγουρη για το τι να φορέσεις διάλεξε μία ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα έτσι ώστε να έχεις να αποφασίσεις μόνο για παπούτσια και πανωφόρι (αν είναι κρύος ο καιρός).

5. Βάλε τα απαραίτητα στην τσάντα σου από το προηγούμενο βράδυ

Τώρα που το outfit σου είναι έτοιμο, είναι στιγμή να στραφείς στην τσάντα σου. Έχεις μέσα κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά, κάρτες ή ο,τι άλλο χρειάζεσαι;

Έχοντας όλα αυτά τακτοποιημένα, η πρωινή σου ετοιμασία δεν θα πάρει ποτέ πάνω από 5 λεπτά.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget