Καρβέλας - Πάνια: Πόλεμος για τα εκατομμύρια; – Τι ζητάει η παρουσιάστρια από τον συνθέτη;


Με το διαζύγιο προ των πυλών, ήλθε η ώρα για την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα να περάσουν στο πιο δύσκολο κομμάτι ενός χωρισμού...


 Τα διακαστήρια και την αντιδικία για της μοιρασιά της περιουσίας τους.  Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια, ο Νίκος Καρβέλας καλείται να  καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων  για να μοιράσει την περιουσία του….Αυτή τη φορά με την Αννίτα Πάνια.

Ο συνθέτης έχει φύγει εδώ και μήνες από το σπίτι τους στην Εκάλη, στο οποίο παρέμεινε η Αννίτα με το γιο τους Αντρέα και το οποίο, σύμφωνα με δημοσίευμα του ciao, θα είναι το πρώτο που θα πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στην Αννίτα και το παιδί. Ήδη ο Νίκος Καρβέλας αναζητά άλλη κατοικία κοντά τους, κάτι  που έχει συμβεί και στο παρελθόν, όταν και πάλι το ζευγάρι στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού περνούσε κρίση στη σχέση του. Πέρα από αυτό σε, ήδη οι δυο τους φαίνεται ότι είναι σε συννενόηση για το ποσό της διατροφής που θα πρέπει να πληρώνει ο συνθέτης στην Αννίτα, κάτι το οποίο ανεξαρτήτως διαζυγίου, ισχύει από τώρα καθώς πλέον οι τρεις τους δεν ζουν μαζί. Άγνωστο παραμένει -και θα παραμείνει-το ποσό το ποσό των μετρητών που θα κληθεί να μοιράσει το ζευγάρι, χρήματα που αποκτήθηκαν από την κοινή τους ζωή και τα οποία βρίσκονται σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όπως λένε πηγές που γνωρίζουν καλά τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, θέμα ενδέχεται να τεθεί και για τη χρήση της εξοχικής κατοικίας τους στην Καλαμάτα. Πέρα από τα ακίνητα, τα μετρητά, υπάρχουν και τα λοιπά πάσης φύσεως περιουσιακά στοιχεία, αυτοκίνητα κλπ, τα οποία ήδη αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ τους αλλά και ανάμεσα στους δικηγόρους τους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Νίκος Καρβέλας θα είναι εκείνος που θα αναλάβει το οικονομικό βάρος  καθώς η περιουσία του είναι μεγαλύτερη της Πάνια. Αν ωστόσο δεν τα βρουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα θα βρεθούν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες, με την Άννα Βίσση να είναι μάρτυρας υπέρ του συνθέτη.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget