ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ - Φίλησε το Φίλο της στο Στόμα και Λίγο Αργότερα Πέθανε… Ο Λόγος, θα σας Σοκάρει!


Μια μητέρα από τον Καναδά αναφέρει ότι η κόρη της πέθανε μετά από φιλί που της έδωσε ο φίλος της...
ο οποίος δε γνώριζε ότι έχει αλλεργία στα φιστίκια.

Η Myriam Ducre-Lemay, 20 ετών, σύμφωνα με τη μητέρα της, είχε γνωρίσει πρόσφατα ένα αγόρι και πήγε σπίτι του μετά από ένα πάρτυ το 2012.

Το αγόρι είχε φάει σάντουιτς με φιστικοβούτυρο για βραδινό σνακ, και επέστρεψε στο δωμάτιο για να δώσει στη Myriam το μοιραίο φιλί που της κόστισε τη ζωή.

Το αγόρι δεν της είπε ότι είχε φάει φιστίκια, και δε γνώριζε την αλλεργία της που ήταν επικίνδυνη για τη ζωή της.

“Δυστυχώς, δεν είχε χρόνο να του πει ότι είχε αλλεργία στα φιστίκια,” αναφέρει η μητέρα.

Όταν η Myriam συνειδητοποίησε ότι είχε αλλεργικό σοκ, το ζευγάρι κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, αλλά ήδη ήταν πολύ αργά.

Η μητέρα δήλωσε ότι η Myriam της είχε πει μερικές μέρες νωρίτερα ότι ήταν ερωτευμένη. “Ήταν η πρώτη φορά που είδα τα μάτια της κόρης μου να λάμπουν από χαρά.”

Τώρα, μοιράζεται την ιστορία της κόρης της για πρώτη φορά με την ελπίδα να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη για τους κινδύνους των αλλεργιών. Επίσης, συμβουλεύει όσους έχουν αλλεργίες να κουβαλούν πάντα μαζί τους αντισταμινικά φάρμακα.

Η Myriam δεν είχε μαζί της το αντισταμινικό της σπρέι το βράδυ που πέθανε. Ένας γιατρός δήλωσε ότι τα αλλεργιογόνα μπορούν να παραμείνουν στο σάλιο μέχρι και τέσσερις ώρες μετά την κατάνάλωσή τους. Μοιραστείτε αυτή τη τραγική είδηση με τους φίλους σας για να γνωστοποιήσετε τους κινδύνους των αλλεργιογόνων.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget