ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορίστε 3 τρόποι για να έρθεις πιο γρήγορα σε... οργασμό!

Για τις γυναίκες υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο «έκανα sex» και «έφτασα σε οργασμό». Δες λοιπόν, σύμφωνα με έρευνες, 3 νέα πράγματα για τον γυναικείο οργασμό που πιθανόν να μην ήξερες και με ποιον τρόπο μπορείς να βελτιώσεις τη σεξουαλική ζωή τόσο τη δική σου, όσο και του sex partner.

1. Όταν ο οργασμός έρχεται, το μυαλό φεύγει. Ερευνητές από το University of Groningen της Ολλανδίας μελέτησαν τις εγκεφαλικές λειτουργίες γυναικών κατά τη διάρκεια του οργασμού και βρήκαν ότι όσο πιο χαλαρές, ξέγνοιαστες και χωρίς άγχος ήταν, τόσο πιο εύκολα έφταναν σε οργασμό. Την επόμενη φορά λοιπόν ξέχνα οποιαδήποτε αρνητική σκέψη σε βασανίζει και κοίτα να επικεντρωθείς μόνο στην πράξη.


2. Η φαντασίωση με άλλον άντρα αυξάνει την απόλαυση. Ο Sigmund Freud είχε πει το 1908 « Ένα ευτυχισμένο άτομο δεν φαντασιώνεται ποτέ κάποιον άλλο». Και όμως έρευνες έρχονται να διαψεύσουν τον διάσημο αυστριακό ψυχίατρο, αφού έδειξαν ότι τα άτομα που φαντασιώνονταν ότι έκαναν sex με άλλους και όχι με τους συντρόφους τους, ένιωθαν μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση και ήταν πιο δραστήριοι και περιπετειώδεις στο κρεβάτι.


3. Αυτό-ικανοποίηση πάντα με μέτρο. Όταν άντρες ή γυναίκες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους... είναι φυσικό να αναπτύξουν έναν τρόπο έντασης, πίεσης και τριβής για να φτάσουν σε οργασμό που διαφέρει από το πραγματικό sex. Έτσι αν τις περισσότερες φορές ικανοποιείσαι μόνη σου, είναι φυσικό να δυσκολεύεσαι να ολοκληρώσεις κατά τη διάρκεια του sex.

faysbook.,gr
****
Το Iraklio web radio δεν βγάζει κανένα κέρδος από καμία υπηρεσία. 
Συνεισφέρετε και εσείς  με ενα κλικ στην παρακάτω διαφήμιση. 
Σας Ευχαριστούμε
Image Hosted by ImageShack.us
Ετικέτες

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget