Kατάρα ή σύμπτωση το τραγικό τέλος των ηθοποιών που υποδύθηκαν τον Superman;

Κάθε άλλο παρά υπερήρωες αποδείχθηκαν στην πραγματική τους ζωή... αρκετοί από τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Superman στη μικρή ή την μεγάλη οθόνη!

Ο ηθοποιός που πρωτοφόρεσε την στολή με το S ήταν ο Kirk Alyn, τo 1948, καθώς και στο sequel του 1950!...
Κανείς δε μπορεί να μιλήσει για επιτυχία των δύο ταινιών ή την αναγνωρισιμότητα του ηθοποιού, καθώς μόνο οι ψαγμένοι-σινεφίλ γνωρίζουν πως ο Kirk υποδύθηκε τον Superman!.

Ο δεύτερος πάλι Superman, George Reeves, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό! Επισήμως, ο θάνατος του ηθοποιού θεωρήθηκε αυτοκτονία, ωστόσο, κάποιοι αναφέρουν πως δολοφονήθηκε!

Τραγικό τέλος όμως είχε και ο Christopher Reeve, ο ηθοποιός που όλοι μας έχουμε συνδέσει με τον ρόλο του υπερήρωα! Το 1995, ο ηθοποιός έμεινε ανάπηρος μετά από ατύχημα με άλογο και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή το 2004!

Αναγνωρίσιμος από την σειρά 'Λόις και Κλαρκ', ο Dean Cain είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν, καθώς μέσα σε 4 χρόνια, έκανε 25 ταινίες (τις οποίες μόνο ο ίδιος θυμάται)! ''Άπατος'' πήγε και ο Brandon Routh, ο Superman του 2006 αφού πέρα από τον ρόλο του στο 'Chuck', κανένας δε θυμάται κάποια άλλη ταινία του!

****
Το Iraklio web radio δεν βγάζει κανένα κέρδος από καμία υπηρεσία. 
Συνεισφέρετε και εσείς  με ενα κλικ στην παρακάτω διαφήμιση. 
Σας Ευχαριστούμε
Image Hosted by ImageShack.us

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget