Νέα μονάδα στην Ινδία δημιουργεί η Apple


Στην Ινδία στρέφεται τώρα η Apple αναζητώντας νέες προοπτικές ανάπτυξης, καθώς ανοίγει καινούργιες εγκαταστάσεις στην...
Μπανγκαλόρ, που θα έχουν στόχο την υποστήριξη και την ανάπτυξη εφαρμογών για τα προϊόντα της, όπως είναι τα iPhone, iPad, Mac και Apple Watch. Οι νέες εγκαταστάσεις υπολογίζει πως θα αρχίσουν να λειτουργούν στις αρχές του επόμενου έτους.

Στο πλαίσιο της σχετικής προετοιμασίας, η Apple θα διοργανώσει ενημερωτικές συναντήσεις και θα προσφέρει στήριξη σε μηχανικούς λογισμικού που θα αναπτύξουν λογισμικό για τα προϊόντα της. Στη σχετική ανακοίνωσή της τονίζει πως με τις νέες εγκαταστάσεις της προσφέρει στους μηχανικούς λογισμικού πρόσβαση σε εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν καινοτόμες εφαρμογές για πελάτες σε όλον τον κόσμο. Οπως επισημαίνει το αμερικανικό δίκτυο CNBC, πολλές από τις πιο επιτυχημένες καινούργιες εταιρείες του κλάδου έχουν την έδρα της στην Μπανγκαλόρ, που είναι το τεχνολογικό κέντρο της Ινδίας. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο κάτοικοι της πόλης εργάζονται στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας, ενώ τουλάχιστον το 40% των αποφοίτων τοπικών πανεπιστημίων ειδικεύεται στη μηχανική ή στην τεχνολογία της πληροφορικής.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget