Bρέθηκε στα πρόθυρα αυτοκτονίας μετά από εγκεφαλικό, αλλά τώρα ετοιμάζει τη δυναμική επιστροφή του!


Πριν από μερικά χρόνια είχε φτάσει στο σημείο να σκέφτεται ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του... νοσοκομείου όπου βρισκόταν εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας. Σήμερα όμως, ο εν λόγω Έλληνας ηθοποιός ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει στο Εθνικό θέατρο της Αγγλίας!

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Χρήστος Κάλοου -έχει λάβει μέρος σε πολλά σημαντικά μιούζικαλ και το 1990 εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι «Χωρίς σκοπό»- πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Sunset at the villa Thalia» μαζί με σημαντικούς ξένους ηθοποιούς. Ανάμεσά τους και η διάσημη Ελίζαμπεθ Μαπ Γκόβερν -πρώην σύζυγος του Σον Πεν-, με πλούσιο βιογραφικό και πιο πρόσφατη τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Downton Abbey», που προβαλλόταν και από την ΕΡΤ.

«Όταν έπαθα το εγκεφαλικό και μου είπαν ότι ήθελα μια προσαρμογή μίνιμουμ ενός χρόνου, ήμουν σε σοκ. Όπως βρισκόμουν στον πέμπτο όροφο του Νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς", σκέφθηκα να ρίξω μια βουτιά στο κενό και να τελειώνω» είχε παραδεχτεί το 2012 σε συνέντευξη του σε καθημερινή εφημερίδα ο Χρήστος Κάλοου ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και κάνει πρόβες για την παράσταση, που ανεβαίνει στις 25 Μαίου. Ο ίδιος αποκάλυψε: «Με έχει εντυπωσιάσει η συμπεριφορά των ηθοποιών που παίζουν στην παράσταση, οι οποίοι αγκάλιασαν έτσι έναν Έλληνα. Είμαι στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας και με αντιμετωπίζουν σαν ίσο προς ίσο», εξηγώντας ότι από την αρχή τους είπε τα πάντα για τη μικρή κινητική δυσκολία που του άφησε στο αριστερό χέρι το εγκεφαλικό επεισόδιο. «"Αυτό για μας 'δεν είναι πρόβλημα. Αν είχατε θέμα με την ομιλία, τότε ίσως δεν θα σας παίρναμε" μου είπαν. Στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας σε μία άλ-λη παράσταση πρωταγωνιστεί ηθοποιός που είναι σε πλήρη ακινησία, καθηλωμένος σε καρότσι, και όταν έρθει η ώρα να παίξει, τον σηκώνουν και τον βάζουν να' καθίσει σε έναν θρόνο». Το θέμα του έργου του Βρετανού συγγραφέα Αλέξι Κει Κάμπελ, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Σάιμον Γκόντγουϊν εκτυλίσσεται στη Σκιάθο, στα τέλη της δεκαετίας του '60. Ο Χρήστος Κάλοου υποδύεται τον Σταμάτη, ιδιοκτήτη ενός εξοχικού στο νησί, το οποίο πουλά κοψοχρονιά σε ένα ζευγάρι Άγγλων, για να φύγει με την κόρη του μετανάστης στην Αυστραλία.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget