Μπρούσκο: Τι θα γίνει λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σεζόν;


Οι Ματθαίοι βρίσκονται στα Χανιά για να κουβεντιάσουν με τους Γιαννακάκηδες το θέμα του συνεταιρισμού με τους Ιταλούς. Μόνο που...
αυτή η συνάντηση θα βγάλει στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, καλά και κακά. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ο Ματθαίος με την Αναστασία· ο έρωτας τους... καίει ακόμη, όμως κανείς από τους δύο δεν θέλει να το παραδεχθεί και προτιμούν να εκδηλώνονται με προσβολές! Στη δεύτερη, έχουμε τον Σήφη με τον Αχιλλέα, που βρίσκουν διαρκώς λόγους να... τσιγκλάνε ο ένας τον άλλο. Μόνιμο θέμα τους φυσικά είναι η Μελίνα κι έτσι συμβαίνει και πάλι· για μια ασήμαντη αφορμή, ο Αχιλλέας... παίρνει φωτιά και τινάζει τη δουλειά στον αέρα! Μάταια η ίδια και τα αδέρφια του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να λογικευτεί. Εκείνος αγνοεί τους πάντες, επιστρέφει στην Κύπρο και δείχνει αμετάπειστος, ακόμη κι όταν η γυναίκα του τον βάζει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, που κανονικά θα έπρεπε να μην του αφήσει περιθώρια. Όμως... τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα, η Μελίνα μένει άναυδη με την αντίδρασή του και, κουβέντα στην κουβέντα, το ζευγάρι οδηγείται στο χωρισμό! Στην αρχή, βέβαια, κανείς δεν τους πιστεύει και όλοι θεωρούν ότι είναι ένα από τα γνωστά ξεσπάσματα που ξυπνούν μέσα τους το πάθος και στο τέλος τους φέρνουν ακόμη πιο κοντά. Προσπαθούν, λοιπόν, να τους ξαναφτιάξουν, ωστόσο αποτυγχάνουν... Κανείς από τους δύο δεν κάνει πίσω, ενώ ο Αχιλλέας συμβιβάζεται μόνο στο θέμα της δουλειάς· όμως κι εκεί τον τελευταίο λόγο έχει ο Σήφης!

Μηνάς και Βασιλική σμίγουν, αλλά...
Ο Διαμαντής είναι... σκασμένος από τις μυστικές συζητήσεις Ματθαίων και Γιαννακάκηδων για τη δουλειά που ετοιμάζουν και η άρνηση της Αναστασίας να του αποκαλύψει περισσότερα προκαλεί ρήγμα στη σχέση τους. Κι ο Πάτροκλος, όμως, θέλει να μάθει για τη συνεργασία των δύο οικογενειών, για δικούς του λόγους. Ο μυστηριώδης άντρας τον πιέζει αφόρητα να επιστρέψει τα λεφτά που δανείστηκε κι έτσι, σε ένα τραπέζι που κάνει η Χρυσάνθη για τον ίδιο και τον Νεκτάριο, καταφέρνει να ψαρέψει πληροφορίες και να τις... πουλήσει για να εξαγοράσει λίγο χρόνο. Ενώ η Δάφνη... τρελαίνεται όταν μαθαίνει για τη νέα σχέση του Μάρκου και σχεδιάζει να τον κάνει να ζηλέψει βγαίνοντας με τον Μύρο, η Βασιλική κάνει το μεγάλο βήμα και δέχεται να κάνει παιδί με τον Μηνά, προκειμένου οι δυο τους να είναι και πάλι μαζί. Εκείνος φυσικά λυγίζει και το ζευγάρι... πετά στα σύννεφα, μέχρι τη στιγμή που έρχονται τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος και αποδεικνύουν ότι η προσπάθειά τους δεν θα είναι και τόσο εύκολη. Την ίδια στιγμή, ο Ροκάκης τρελαμένος από ζήλια, παρακολουθεί την κάθε τους κίνηση, έτοιμος να χτυπήσει ξανά, ενώ πίσω στην Κύπρο, η Μαρίνα ακούει τον Νεκτάριο να μιλά με την Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο, καταλαβαίνει ότι οι δυο τους έχουν σχέση και εξαφανίζεται!

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget