Η αγάπη...παχαίνει!


Αν και μπορεί να μην το πιστεύετε δεν είναι μόνο τα χάμπουργκερ, οι τηγανητές πατάτες και οι σοκολάτες που σας παχαίνουν. Μπορεί και ο σύντροφός σας να φταίει για την αύξηση του βάρους σας!...


Όπως φαίνεται η αγάπη παχαίνει καθώς από την στιγμή που ερωτεύεται κανείς μέχρι να σταθεροποιηθεί η σχέση του μπορεί να πάρει περίπου 4,5 κιλά σύμφωνα με μελέτη της ισπανικής εταιρίας κατά της παχυσαρκίας.

Αυτό το φαινόμενο θα μπορούσε να οφείλεται κυρίως σε τρεις παράγοντες: τις συζητήσεις, την περίοδο της σχέσης που ο έρωτας είναι στο ζενίθ του και στις εγκυμοσύνες αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Heraldo.

Επιπλέον 81% των συμμετεχόντων στην έρευνα είπαν ότι το βάρος τους ποικίλει αναλόγως με την φάση στην οποία βρίσκεται η σχέση τους. Για παράδειγμα 73% σκεφτόταν πως είναι σημαντικό να ελέγχουν το βάρος τους όταν έψαχναν για σύντροφο και 68% όταν ήταν ερωτευμένοι.

«Μέσα σε μία σχέση είναι πολύ λιγότεροι αυτοί που δίνουν μεγάλη σημασία να διατηρήσουν το ιδανικό βάρος», σχολίασε ο Βίκτορ Γκοντεϊ πρόεδρος της SEEDO. Για να ολοκληρωθεί η έρευνα οι ερευνητές ζήτησαν απαντήσεις από 2,314 άτομα από τα οποία 99% ήταν γυναίκες και 66% ηλικίας από 31 ως 40 ετών.


Άλλα ευρήματα

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα για την έρευνα της ισπανικής εταιρίας κατά της παχυσαρκίας υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μεταβάλλονται όταν είμαστε σε σχέση αλλά και όταν η σχέση μας τελειώνει.

Διατροφή: 25.6% Επιβεβαίωσαν ότι τρώνε με λιγότερο προγραμματισμό όταν είναι στην αρχή μιας σχέσης. 50.7% επιβεβαίωσαν ότι τρώνε περισσότερο μετά από έναν χωρισμό .

Άσκηση: 33.1% είπαν ότι έκαναν περισσότερη γυμναστική όταν έψαχναν για ταίρι, ενώ 35.8% το έριξαν στη γυμναστική όταν χώρισαν από το άλλο τους μισό .

Αλκοολούχα ποτά: Αυτές που ψάχνουν σύντροφο σε ποσοστό 21.6% είπαν ότι αύξησαν την κατανάλωση αλκοόλ και 22.3% έκαναν το ίδιο στην αρχή μίας σχέσης. Από την άλλη πλευρά, μόνο 12.8% επιβεβαίωσαν πως η κατανάλωση αλκοόλ έχει σχέση με την συναισθηματική τους σχέση.

Η έρευνα αυτή όπως βλέπετε επιβεβαιώνει την παλιό ελληνικό γνωμικό που υποστηρίζει πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι…

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget