Πωλείται χωριό στη Νεβάδα!


Μπορεί να μην ακούγεται ελκυστικό για τον καθένα, όμως σίγουρα όλο και κάποιος θα ήθελε να κατέχει μία ολόκληρη κοινότητα 4,7 τετραγωνικών χιλιομέτρων στη μέση της ερήμου της Νεβάδα με το καζίνο της, το εστιατόριο της, το πανδοχείο της και τον δικό της αεροδιάδρομο...

Τώρα, αν έχει 8 εκατ. δολάρια, μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα αγοράζοντας το Καλ-Νεβ-Άρι (όπως δείχνει και το όνομά του, βρίσκεται κοντά στα σύνορα Καλιφόρνια, Νεβάδα και Αριζόνα).

Το Καλ-Νεβ-Αρί είχε στηθεί ουσιαστικά από το μηδέν ως οικιστική κοινότητα από την 78χρονη σήμερα Νάνσι Κίντγουελ πάνω σε παλιές εγκαταστάσεις γύρω από τον αεροδιάδρομο. 

Η Κίντγουελ θέλει να περάσει ήρεμα το υπόλοιπο της ζωής της και έτσι ψάχνει κάποιον να του αφήσει το έργο μίας ζωής (και δύο γάμων). Πωλούνται όλες οι εγκαταστάσεις, που καλύπτουν περίπου 2,5 τετραγωνικά χλμ., όπως και 2,2 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης που ακόμη περιμένει επενδυτή για να αξιοποιηθεί. 

Οι λιγότεροι από 30 υπάλληλοι της Κίντγουελ, που εργάζονται στις εγκαταστάσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες κοντά στο Λας Βέγκας, είναι σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων διχασμένοι για την απόφασή της. 

Για να κατευνάσει τις αντιδράσεις, η Κίντγουελ τους έχει υποσχεθεί ότι θα τους πάει όλους ταξίδι στη Χαβάη αν βρει αγοραστή.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget