Την πάντρεψε την κόρη ο Ερντογάν. Δείτε τι έγινε στον γάμο της με τον μεγαλοβιομήχανο [photos]


Από το γάμο του Ρόμπερτ Μπαράθεον με την Σέρσει Λάνιστερ που βοήθησε τον επαναστάτη στρατάρχη να εδραιώσει την ηγεμονία του, στο προξενιό της Νταινέρυς Ταργκάρυεν με τον Καλ Ντρόγκο που ενίσχυσε...
τον αδερφό της να εξασφαλίσει στρατό, μέχρι το γάμο-συμμαχία ανάμεσα στην Μάργκερι Ταϊρέλ και τον Τόμεν Μπαράθεον για να σωθεί το βασίλειο από χρεοκοπία χάρη στον πλούτο του οίκου Ταϊρέλ, οι γάμοι ως πολιτικά εργαλεία στα χέρια των ισχυρών «σπάνε» τη σφαίρα της μυθοπλασίας του «Game of Thrones» και γίνονται πραγματικότητα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι η ένωση δύο από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Τουρκίας, εκείνη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και του εμπόρου όπλων Οζντεμίρ Μπαϊρακτάρ.

Ο γάμος της χρονιάς ανάμεσα στην 31χρονη Σουμεγιέ και τον 36χρονο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ, γιος μεγαλοβιομήχανου και προμηθευτή εξοπλισμού στον τουρκικό στρατό πραγματοποιήθηκε εχθές, Σάββατο, με την λαμπρότητα και την πολυτέλεια  που αρμόζει στην κόρη ενός «σουλτάνου».

Οι ρυθμοί ήταν εξαντλητικοί, όλα έπρεπε να είναι προετοιμασμένα στην εντέλεια ώστε να μην απογοητευτεί κανείς και κυρίως εκείνη, η λατρεμένη κόρη του προέδρου της Τουρκίας που επρόκειτο να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Το νυφικό της Σουμεγιέ Ερντογάν προσεγμένο, δουλεμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια, το μακιγιάζ της διακριτικό ώστε να ταιριάζει στο συντηρητικό χαρακτήρα της και η λίστα των 6.000 καλεσμένων σχολαστικά ελεγμένη ώστε να μην προκύψουν προβλήματα ακόμα και με πολιτικές προεκτάσεις…


Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά, με τους  χιλιάδες προσκεκλημένους που έφτασαν από ολόκληρο τον κόσμο να ελέγχονται από έμπιστους άνδρες του Τούρκου προέδρου πριν περάσουν στην αίθουσα του πολυτελούς πολιτιστικού κέντρου Χαγιά Κεμάλ Μπεγιατλί σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης.

Αντιστοίχως, δρακόντεια μέτρα ελήφθησαν για τον αρραβώνα του ζευγαριού που τελέστηκε στις 20 Μαρτίου σε ένα από τα επιβλητικά κτίρια που ανήκουν στην τουρκική προεδρία στις όχθες του Βοσπόρου, με τους καλεσμένους να λαμβάνουν το «πράσινο φως» από τη φρουρά του Τούρκου προέδρου μόνο όταν αντιστοιχούσε το όνομά τους στην επιλεκτική λίστα. Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσία δημοσιογράφων εντός του χώρου, αλλά και σε κοντινή απόσταση από αυτόν ήταν απαγορευμένη.




Ο αρραβώνας, βέβαια, είχε προγραμματιστεί για τις 12 Μαρτίου, ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας του πατέρα του γαμπρού οδήγησε στην αναβολή ολίγων ημερών. Επειτα από την ανάρρωση του Οζντεμίρ Μπαϊρακτάρ, οι προετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα πήραν και πάλι το ρυθμό τους, με πρώτο σταθμό τον αρραβώνα και δεύτερο την παραδοσιακή «Νύχτα της Χένας» κατά την οποία οι γυναίκες της οικογένειας και οι φίλες της νύφης συγκεντρώνονται στην κατοικία της για να της χαρίσουν δώρα και να της ευχηθούν πριν το γάμο.

Παρά τα δεκάδες δημοσιεύματα που προανήγγειλαν την τελετή, λίγες είναι οι λεπτομέρειες για το πώς και πότε γνωρίστηκε το ζευγάρι, καθώς η οικογένεια Ερντογάν λέγεται πως προσέλαβε νομική ομάδα ώστε να σβήσει από το Διαδίκτυο όλες τις προσωπικές αναφορές σχετικά με την αγαπημένη και μικρότερη κόρη του Τούρκου προέδρου, Σουμεγιέ.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget