Παντρεύτηκαν Ράνια Τζίμα - Γαβριήλ Σακελλαρίδης!


Εκείνη υπέγραψε το... ωραιότερο ρεπορτάζ της καριέρας της μέχρι το...
επόμενο. Εκείνος φόρεσε γραβάτα αν και δεν το συνηθίζει. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον... δημάρχου, συγγενών και φίλων και μετά το καταδιασκέδασαν μέχρι το πρωί!
Η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους από τη στιγμή που έφτασαν στο δημαρχείο της Αθήνας με ένα μαύρο Opel Astra. Η Ράνια Τζίμα επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ ξώπλατο λευκό φόρεμα, ενώ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ένα μπλε κοστούμι με ασορτί γραβάτα και λευκό πουκάμισο.

Ο γάμος δεν κράτησε περισσότερα από 10 λεπτά. Την τελετή έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με τους λιγοστούς καλεσμένους, συγγενείς και φίλους, να εύχονται στο ζευγάρι βιον ανθόσπαρτον. Φυσικά, ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας σε γνωστό bar restaurant δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής.

Μάρτυρες - κουμπάροι ήταν οι καλοί φίλοι του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της Ράνιας Τζίμα: η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα, η δημοσιογράφος του Mega Αλεξία Τασούλη με τον Δημήτρη Μιχαλέλη, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Κατερίνα Χριστοφιλίδου με τον Γιάννη Πετρίδη και ο Πέτρος Μωραΐτης.

Το ζευγάρι μπήκε στο χώρο της δεξίωσης, στο Πάρκο Ελευθερίας, καταχειροκροτούμενο. Τήρησαν το εθιμοτυπικό, έκοψαν την τούρτα και ύψωσαν το ποτήρι της σαμπάνιας στον κόσμο, ενώ στη συνέχεια χόρεψαν το αγαπημένο τους βαλς. Όταν δε έδωσαν το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένοι, τα "μπράβο" και τα χειροκροτήματα "δόνησαν" την ατμόσφαιρα!

Την ώρα που μπήκαν στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης, η Ράνια Τζίμα κρατούσε στα χέρια της ανθοδέσμη και παρά το ότι κάλεσε κοντά της όλες της ανύπαντρες για να την πετάξει, τελικά αποφάσισε να τη δώσει... χέρι με χέρι σε μια φίλη της.

Η Ράνια Τζίμα δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και να μιλά με τους καλεσμένους, ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με ένα πλατύ χαμόγελο, δεχόταν αδιαμαρτύρητα τα πειράγματα των τεσσάρων κολλητών του. Παρόντες στη δεξίωση, μεταξύ άλλων, είναι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ο πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θόδωρος Μιχόπουλος και διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης. Στο πλευρό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, εκτός από κάποιους πρώην συντρόφους του από τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα μέλη της παράταξης Ανοιχτή Πόλη, με την οποία κατέβηκε για δήμαρχος Αθηναίων.

Η γιαγιά του γαμπρού δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της όταν έφτασε στη δεξίωση και απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων... παραδέχτηκε πως μεριμένει να ανυπομονησία το δεύτερο δισέγγονό της!

Στο γαμήλιο πάρτι την... παράσταση έκλεψαν οι κυρίες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ αλλά και ο εκ των κουμπάρων Πέτρος Μωραΐτης, που πείραζε τους δημοσιογράφους και φρόντισε να... ξεδιψάσει τους φωτογράφους, πηγαίνοντάς τους νερό. Ήταν ένας από τους... σταρ της βραδιάς!

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget