Audi Q3 με ενσωματωμένο ηλεκτρικό πατίνι!


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Πεκίνου, η γερμανική εταιρεία Audi παρουσίασε μια... πρωτότυπη έκδοση του δημοφιλούς crossover μοντέλου της, που λύνει το πρόβλημα των μετακινήσεων στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Το Q3 Connected Mobility Concept, όπως ονομάζεται, φέρει ένα ηλεκτρικό πατίνι, το οποίο αποθηκεύεται σε ειδική θήκη, στον πίσω προφυλακτήρα. Όταν, λοιπόν, ο οδηγός διαπιστώσει μποτιλιάρισμα στους δρόμους της πόλης, δεν έχει παρά να παρκάρει το αυτοκίνητο, να βγάλει το πατίνι και να μεταβεί γρήγορα στον τελικό προορισμό του.

Το πατίνι, όπως επισημαίνει το zougla.gr, φορτίζει αυτόματα στη θήκη αποθήκευσης, έχει αυτονομία 12 χιλιόμετρα και μπορεί ν' αναπτύξει ταχύτητα 30 χλμ./ώρα. Παράλληλα, το σύστημα πολυμέσων του οχήματος μπορεί να συνδεθεί με το smartphone του χρήστη και ν' αποθηκεύσει την πιο σύντομη διαδρομή μέσω πεζόδρομων ή ποδηλατόδρομων, χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό δίτροχο.

Επίσης, είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ατόμων με κινητικά προβλήματα. Τέλος, το προηγμένο σύστημα GPS της Audi διαβάζει την κίνηση σε πραγματικό χρόνο και υπολογίζει αν ο οδηγός θα μεταβεί πιο γρήγορα στον προορισμό του με το αυτοκίνητο ή το πατίνι, προτείνοντας την καλύτερη επιλογή.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget