Τι δεν πρέπει να της πεις στο πρώτο ραντεβού (αν θέλεις και δεύτερο...)


Οι γυναίκες συσκέφθηκαν και αποφάσισαν τι δεν πρέπει ένας άντρας να κάνει ποτέ στο πρώτο ραντεβού....


Η σωστή και ομαλή επικοινωνία μαζί της, είναι το πιο απαραίτητο για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού.

Αν θέλεις δηλαδή να υπάρξει και δεύτερο.

Και παρότι καλείσαι να είσαι ο εαυτός σου, υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν είναι καλό να μοιραστείς από την πρώτη στιγμή...

Σκέψεις που είναι καλό να παραμείνουν ως σκέψεις, τουλάχιστον μέχρι να μπορείς να διακρίνεις προς τα που πηγαίνει η γνωριμία σας. Τα παρακάτω θέματα λοιπόν, θα ήταν προτιμότερο να τα κρατήσεις -έστω και προσωρινά- στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Ό,τι έχει να κάνει με σεξ
Δεν είναι κακό να είσαι ανοιχτός μαζί της. Αλλά όχι στο πρώτο ραντεβού. Σίγουρα δεν θέλει να μάθει -ακόμη- τι σου αρέσει στο κρεβάτι, πόσο συχνά κάνεις σεξ, ποια ήταν η τελευταία φορά που «σκόραρες» και πόσες πρώην πέρασαν από την λίστα σου.

Θα τη φρικάρεις και θα παρουσιαστείς σαν τύπος που ενδιαφέρεται μόνο για το σεξ. Όχι ότι θα ήταν καλό να σε περάσει και για ξενέρωτο, αλλά γιατί να το «ανοιχτείς» με τόσο απότομο τρόπο;

Κράτα τα χαρτιά σου κλειστά και μιλήστε καλύτερα για κάτι που μπορεί να την κάνει να ανοιχτεί πρώτη εκείνη: τις ιδανικές διακοπές της για παράδειγμα.

Το αν θέλεις παιδιά
Όσο και αν θες παιδιά, όσο και αν χτυπάει το πατρικό ένστικτο μέσα σου, δεν το «ξεφουρνίζεις» σε μία γυναίκα που μόλις γνώρισες. Το καλό σενάριο είναι απλά να συμφωνήσει πως και εκείνη θέλει κάποια στιγμή να γίνει μητέρα.

Το κακό, είναι να σε θεωρήσει «περίεργο» και να θεωρήσει πως την έχεις ήδη παντρευτεί στο μυαλό σου πριν καλά-καλά γνωριστείτε.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget