Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ της "ΑΣΧΗΜΗΣ" - Στο σχολείο την κορόιδευαν τώρα παρακαλάνε να τους κοιτάξει! [photos]


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η γυναίκα αυτή έχει πέσει θύμα bulling στο σχολείο...

Η Emily Sanders έχει κερδίσει ήδη τους τίτλους ομορφιάς Miss Bristol και Miss Somerset και τώρα βάζει πλώρη για… Μις Αγγλία.



Η 23χρονη καλλονή διδάσκει Ιστορία σε γυμνάσιο και παράλληλα σπουδάζει σε part time στο Πανεπιστήμιο του Όξφορντ.



Κι όμως, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η Emily Sanders είχε δεχθεί bullying για την εξωτερική της εμφάνιση. Στο σχολείο την φώναζαν «Χάρι Πότερ», εξαιτίας των γυαλιών που φορούσε τότε.

Η ίδια λέει ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα κέρδιζε τους δύο τίτλους και τώρα τίποτα δεν τη σταματάει. «Οι άνθρωποι έχουν την αίσθηση ότι μόντελινγκ σημαίνει φοράς ένα μπικίνι και απλά περπατάς στην πασαρέλα, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά».

Η Emily Sanders μεγάλωσε στο Somerset και πάντα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εκπαίδευση. Γι’ αυτό, άλλωστε, σπούδασε Γλωσσολογία και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Exeter.



Μετά την αποφοίτησή της άρχισε να δουλεύει ως καθηγήτρια στο Churchfield Church School in Highbridge, στο Somerset, αλλά πλέον εργάζεται σε γυμνάσιο στο Exeter και παράλληλα σπουδάζει part time στο Πανεπιστήμιο του Όξφορντ.



«Αισθάνομαι ότι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Αγγλία ταιριάζει με τις προσωπικές και επαγγελματικές αξίες μου ως καθηγήτρια», είπε επίσης η μελαχρινή καλλονή, που τον προσεχή Ιούλιο στο Southport φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο της Μις Αγγλία.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget