Mέσα σε μια εβδομάδα έφτιαξαν καινούργιο αυτοκίνητο για τον Paddon!


Τρεις εβδομάδες μετά το ατύχημα του Paddon την Πορτογαλία, όπου το αυτοκίνητό του καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά μετά από ...
έξοδο, η Hyundai τού έχει έτοιμο ένα ολοκαίνουργιο i20WRC για τον αγώνα της Σαρδηνίας (9-12 Ιουνίου).

Η ομάδα έδωσε κυριολεκτικά μάχη με το χρόνο και μέσα σε μια εβδομάδα έφτιαξε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο για τον οδηγό της, ο οποίος ελπιζει σε μια διάκριση στη Σαρδηνία.
Ο ίδιος δήλωσε: Είχαμε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στην Πορτογαλία, αλλά το ατύχημα δεν πλήγωσε την εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να επιστρέψω και να δώσω μάχη στη Σαρδηνία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την προσπάθειά της».

«Έχουμε κάποιες πολύ καλές αναμνήσεις από τη Σαρδηνία, συμπλήρωσε. Ήταν ο τόπος του πρώτου μου αγώνα με τη Hyundai Motorsport το 2014. Δώδεκα μήνες αργότερα πετύχαμε το πρώτο μας βάθρο στο WRC και φέτος σημαδεύουμε άλλο ένα».

Η ομάδα θα παρατάξει και πάλι τέσσερα αυτοκίνητα. Paddon και Dani Sordo θα εκπροσωπήσουν την Hyundai Shell World Rally Team, με τα νέας γενιάς WRC i20, ενώ ο Kevin Abbring με τον Thierry Neuville θα αγωνιστούν με αυτοκίνητα προδιαγραφών 2015.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget