ΈΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ οι υπάλληλοι διαβατηρίων όταν είδαν ότι αυτός ο άντρας... [photo]


Οι υπάλληλοι στην υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο ερευνούν πώς ένας άνδρας...
εμφανίζεται στο νέο του διαβατήριο με ένα μουστάκι, το οποίο δεν έχει, παραπέμποντας στον Χίτλερ.

Ο... καθαροξυρισμένος Stuart Boyd έλαβε το νέο του διαβατήριο, μία εβδομάδα αφού έκανε την αίτηση αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν εντόπισε ότι είχε ένα μικρό μουστάκι στη φωτογραφία. Τώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, τρέμει στην ιδέα ότι πρέπει να το χρησιμοποιεί για τα επόμενα δέκα χρόνια και να μοιάζει με τον Χίτλερ.

Ο άνδρας από το Salford παρήγγειλε το διαβατήριό του στις 22 Μαΐου όταν έκανε κράτηση για διακοπές στην Ελλάδα, στο νησί της Ρόδου τον Ιούλιο όπου σκοπεύει να πάει με φίλους.

Το έγγραφο έφτασε ακριβώς μια εβδομάδα αργότερα αλλά ο πρώην τραυματιοφορέας τρόμαξε όταν η φωτογραφία του στο διαβατήριο τον έκανε να μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ έχοντας δημιουργηθεί προφανώς κατά λάθος ένα μουστάκι που δεν έχει. Ο ίδιος δήλωσε στο Manchester Evening News: «Ήμουν πολύ θυμωμένος όταν το είδα. Τρελάθηκα πραγματικά. Σκέφτηκα, για όνομα του Θεού, πρέπει να έχω αυτό το πράγμα για τα επόμενα δέκα χρόνια και δεν είναι καν σωστό. Δεν ήμουν πραγματικά σίγουρος για τη διαδικασία για το πώς θα το άλλαζα και έτσι δημοσίευσα μια φωτογραφία στο Facebook.»

Όλοι βέβαια οι φίλοι του είδαν βέβαια αμέσως την ομοιότητα αλλά τους φάνηκε πάρα πολύ αστείο, σε αντίθεση με τον ίδιο που παρέμενε εξοργισμένος.

Όπως παραδέχεται δεν μπορούσε να δει την αστεία πλευρά και το μόνο που ήθελε ήταν να απαλλαγεί από το συγκεκριμένο διαβατήριο και να έχει ένα με μια κανονική του φωτογραφία. Τελικά αποφάσισε να επικοινωνήσει με το γραφείο διαβατηρίων όπου όπως αναφέρει ήρθε σε επικοινωνία με μια πολύ ευγενική υπάλληλο που του είπε ότι προφανώς δεν έγινε σκόπιμα και ότι θα μπορούσε να το στείλει πίσω για να εκδοθεί ένα νέο.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget